Cinci cupluri, 12 tentații, 20 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – Insula iubirii”.

  La finalul lui, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele cinci cupluri intrate în competiție vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de zece oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbați. Iată care sunt ei:

  Bianca si Liviu

  bianca si liviu insula iubirii sezonul 3

  Bianca (22 de ani) – administrator firmă și Liviu (43 de ani) – om de afaceri – sunt amândoi din județul Timiș, au o relație de doi ani și jumătate și locuiesc împreună de doi ani.

  Spun despre ei că sunt geloși, acesta fiind și cel mai frecvent motiv de ceartă.

  Liviu a fost căsătorit și are doi copii, iar Bianca a mai avut o relație înainte să îl cunoscă pe el.

  Au călătorit mult împreună în vacanțe exotice și au ales să vină în Thailanda, pe „Insula Iubirii” să-și testeze încrederea și fidelitatea și să vadă dacă iubirea lor este solidă.

  Alexandra si Aurel

  alexandra si aurel insula iubirii sezonul 3

  Alexandra (22 de ani) lucrează la un casino, ca Slot Atendant și Aurel (22 de ani) este șofer la o firmă de curierat. Cei doi sunt din București și au o relație cu năbădăi, după cum spun chiar ei, însă sunt foarte legați unul de celălalt.

  Sunt împreună tot de doi ani și jumătate și au planuri mari, de nuntă. Spun că ultima perioadă a relației lor a fost mult mai așezată, Alexandra declarând că a trecut peste câteva infidelități ale lui Aurel, care acum s-a cumințit. La rândul lui, concurentul spune că a fost mai imatur, însă acum au depășit acele momente grele din relația lor. Mai ales că, de când a cunoscut-o pe Alexandra, viața lui s-a schimbat în bine. Mai spune că are emoții și că ar deveni foarte gelos dacă ar vedea-o pe iubita lui prea apropiată de vreo ispită. Și Alexandra recunoaște că este la fel de geloasă și posesivă. Ei s-au decis să vină în Thailanda pentru a vedea cât de așezată este relația lor acum, ea spunând că vrea să descopere dacă el rezistă ispitelor.

  DeeDee si Robert

  deedee si robert insula iubirii sezonul 3

  DeeDee (26 de ani) – studentă și Robert (26 de ani) – operator calculatoare – sunt din Pitești și formează un cuplu de doi ani și-și doresc să se mute împreună.

  Ei spun că se cunosc din clasa a VI-a și atunci au devenit prima dată prieteni, când le plăcea să meargă la film. Drumurile lor s-au despărțit la finalul școlii generale, dar s-au reîntâlnit după șapte-opt ani, când el a încercat, timp de doi ani, să o recucerească.

  DeeDee este foarte temperamentală și spune că în relația lor lucrurile se întâmplă după cum vrea ea. Ea s-a înscris la emisiune pentru că vrea să își testeze propriile limite, dar și pe cele ale relației, iar el vrea să vadă cum va rezista ea tentațiilor. Amândoi spun că această emisiune le va dovedi cât sunt de compatibili și răbdători.

  Ben si Diana

  ben si diana insula iubirii sezonul 3

  Ben (39 de ani) – antreprenor, originar din Slovenia, stabilit în România și Diana (21 de ani) – agent de vânzări – sunt împreună de un an și formează primul cuplu mixt de pe „Insula Iubirii”.

  Spun despre ei că se înțeleg foarte bine, se tachinează tot timpul, se ceartă, își mai fac tot felul de glume, dar au sentimentul că sunt împreună de 10 ani și se simt confortabil unul cu celălalt.

  Tot relația și fidelitatea vor fi supuse testului și în cazul lor, dar amândoi își doresc să câștige,

  să demonstreze că sunt cel mai zăpăcit și haios cuplu și să revină în țară împreună.

  Maria si Cosmin

  maria si cosmin insula iubirii sezonul 3

  Maria (29 de ani) și Cosmin (29 de ani) sunt amândoi din Galați.

  Ea este actriță, el marinar și sunt împreună de șase ani și jumătate.

  Relația lor are și suișuri și coborâșuri,

  Maria spune că îl iubește foarte mult și nu poate sta fără el, dorindu-și să își întemeieze o familie împreună.

  Însă simte nevoia să treacă amândoi prin acest test al Thailandei pentru că,

  deși se iubesc foarte mult, povestea lor este cu năbădăi.

  Nicoleta si Catalin – ii inlocuiesc pe Maria si Cosmin incepand cu episodul 8

  nicoleta si catalin insula iubirii sezonul 3

  Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani.

  Amândoi au urmărit primele sezoane ale emisiunii și spun că s-au înscris și au participat la casting pentru că, în primul rând le-a plăcut mult „Insula iubirii” și pentru că își doresc să arate că ”noi am reacționa altfel decât restul concurenților care au fost în sezoanele trecute.

  Nu cred că noi, într-un timp atât de scurt ne-am combina cu alți oameni”, spune Nicoleta. După cum declară chiar ei, relația lor este frumoasă, se sfătuiesc mereu în orice privință, iau decizii împreună, se iubesc și își doresc să se căsătorească. Amândoi spun că limita lor, peste care nu ar putea trece în relație, este sărutul cu o ispită.

  Noul sezon va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi concurenți, noi ispite, dar și situații complet surprinzătoare. Cinci cupluri își testează relația în noul sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, cinci cupluri care își expun viața, alegerile, încrederea în ei înșiși și în parteneri timp de 24 de ore, pe parcursul a 20 de zile.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.2/10 (38 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 7 votes)
  Concurenti Sezonul 3, 8.2 out of 10 based on 38 ratings

  Temptation Island Romania Video

  PROMO Insula Iubirii Sezonul...

  Posted on Mar - 24 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  ESTE OFICIAL: Sezonul 4...

  Posted on Aug - 15 - 2018

  4 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 12 - 2016

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment