castiga un date cu ispita ta preferataSunt sexy, provocatoare, simpatice și carismatice iar cu fiecare „date” sunt tot mai aproape de scopul pentru care au plecat la „Temptation Island – Insula iubirii”.

  Cei care doresc să-și întâlnească ispita preferată pot accesa http://insulaiubirii.a1.ro/date/ și o pot vota. Votul lor îi poate pune față în față cu ispita pe care vor să o cunoască mai bine.

  Cea mai votată ispită feminină împreună cu cea mai votată ispită masculină vor ieși la un „double-date” cu doi dintre cei care au participat la acest concurs.

  Oricine poate fi câștigător dacă își exprimă votul și urmează regulamentul de pe site.  Până la aflarea numelor celor care vor avea prilejul să se întâlnească cu ispita preferată, Deea, Maria, Francesca, Ramona și Cătălina, precum și Matei, Tomiță, Robert și Sorin va dau întâlnire în fiecare miercuri seara, pentru noi lecții de seducție.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Castiga un super „date” fierbinte cu ispita ta preferata, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  • Temptation Island Romania Sezonul 3 – 2017

   Din 8 mai 2017 incepe sezonul 3 al celui mai asteptat reality show tv "Temptation Island - Insula Iubirii". Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.
  • Temptation Island Romania 2016

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island - Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:30, Sezonul 3 - 2017.